Morgonens tankar

Nu när solen har kommit tillbaka och en längtan infinner sig så sakteliga i hela ens väsen. Tankar omkring mitt varande är så starkt närvarande i mötet med det nya som kommer. Jag vill mycket , men det går så sakta. Fasen vad trögt det går. För lite med pengar, för ensam, för snabb en oro i kroppen av att inget sker.  Vad är meningen me dit liv? Frågorna är många och svaren desto flera.                                                                                             Några säger att det är detsamma varje år, men ändå inte. Om man går nära och fokuserar, så ser man dom små nyanserna av förändring som sker, i den yttre världen. Naturens känslor över skeendet och allt vi gör mot den, sker så långsamt att vi till slut bara har accepterat. Vad och hur det än blir.  Mina vandringar med kameran i stunden är ett sätt för mig att fokusera och vara i nuet. Lockelserna över allt försvinner bort i den glädje som kommer i att se naturen som alltid öppnar sig inför mina ögon.  Glöm inte att vi är på olika resor i livet. När du ser ut över människohavet. Gör det på samma sätt som när du ser på blommorna. En sticker ut, för att synas i mängden. Det gör allt så mycket mer spännande. Tack för mångfalden i livet! 

Stockholm (17 av 49)70.0-300.0 mm f-4.5-5.6.jpg