Hoppsan!

Nytt försök ska jag få några följare på min hemsida, undrar hur gör man för att det skall bli intressant för många. Vad ska jag skriva om? Tanten är väl kanske inte intressant längre. Men fortsätter att jobba på med mina foton och mina texter. så får vi se vilken som kommer in och vill vara med. Så går vandringen vidare. 

vinterviken (99 av 216)70.0-300.0 mm f-4.5-5.6.jpg

Höstpromenad

Nu har det gåt ten tid och hösten är här. Sommaren var het och mycket besvärlig för just mig. Men många har väl älskat att det blev sommar och sol.  För mig lit för mycket men ändå så roligt med en kompis och hans hund som blev mina vänner under den heta tiden. Ute och promenerade i naturen . 

Nu blir det höst och en skön temperatur. Valet har nu blivit lite tjatigt för jag vet vad jag skall välja. Håller mig till detsamma . NU är jag snart igång igen med nya krafter och nya tag, så får vi se vad det blir under vinterns tid. Nya tankar nya tider. 

Vinterviken (113 av 119)70.0-300.0 mm f-4.5-5.6.jpg

oslo

En kort men helt underbar semester i Oslo. Det blev båtturer i två hela dagar. Så fick jag se hela Oslofjorden. Jag känner att åldern börjar ta ut sin rätt. För jag får ont lite här o där, men glädjen tar över och stimulerar sinnet. Skönheten i naturen och bland folk gör resan till ett starkt minne därhemma tillbaka i Stockholm. 

Tack för enormt trevliga dagar. 

Oslo (309 av 1058)24.0-85.0 mm f-3.5-4.5.jpg
Oslo (544 av 1058)24.0-85.0 mm f-3.5-4.5.jpg

Morgonens tankar

Nu när solen har kommit tillbaka och en längtan infinner sig så sakteliga i hela ens väsen. Tankar omkring mitt varande är så starkt närvarande i mötet med det nya som kommer. Jag vill mycket , men det går så sakta. Fasen vad trögt det går. För lite med pengar, för ensam, för snabb en oro i kroppen av att inget sker.  Vad är meningen me dit liv? Frågorna är många och svaren desto flera.                                                                                             Några säger att det är detsamma varje år, men ändå inte. Om man går nära och fokuserar, så ser man dom små nyanserna av förändring som sker, i den yttre världen. Naturens känslor över skeendet och allt vi gör mot den, sker så långsamt att vi till slut bara har accepterat. Vad och hur det än blir.  Mina vandringar med kameran i stunden är ett sätt för mig att fokusera och vara i nuet. Lockelserna över allt försvinner bort i den glädje som kommer i att se naturen som alltid öppnar sig inför mina ögon.  Glöm inte att vi är på olika resor i livet. När du ser ut över människohavet. Gör det på samma sätt som när du ser på blommorna. En sticker ut, för att synas i mängden. Det gör allt så mycket mer spännande. Tack för mångfalden i livet! 

Stockholm (17 av 49)70.0-300.0 mm f-4.5-5.6.jpg

I dom små stunderna, I tiden . Med kaffe jag vaknar upp och känner friden. Medan livsandarna vaknar till liv igen. 

Stockholm (211 av 226)70.0-300.0 mm f-4.5-5.6.jpg